Meubelstofbekleding warm smaakvol, Waarom!

Meubelstofbekleding warm smaakvol, Waarom!
Meubelbekleding stof/leer

Meubelstofbekleding zijnen altijd warm smaakvol (met de juiste keuze) in het interieur. Bloemige meubelstoffen geven een fleurige uitstraling. Geometrische stoffen kunnen strak of uitgesproken, zakelijk en  stoer zijn. Zo is er voor elke bestemming een passende smaakvolle meubelstof te vinden.

Keuze voor een bepaalde stof/leer belangrijk

Of het nu gaat om een herstoffering van een imposante bank of karakteristieke fauteuil in de woonkamer of een bezoekersstoel in een kantoor of wachtruimte. Door de keuze voor een bepaalde stof/leer krijgt een zitmeubel en daarmee een ruimte het juiste karakter.

De eigenschappen en de prijs

Worden bepaald door de gebruikte grondstoffen, de weeftechniek en de exclusiviteit. De prijs is dan ook niet per definitie een garantie voor de duurzaamheid. Qua grondstoffen maken we de indeling in geweven stoffen  en  leder.

Ruime keuze prijs en bekleding stof merken

Kwaliteit meubelstoffeerders werken met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als Gabriel, Romo, Chivasso,  Kvadrat , de Ploeg , Fanny Aronsen,  Keymer ,  Reynaldo. Prijzen zijn altijd afhankelijk van gebruik stoel of complete bank de diversen kwaliteiten zo zijn er van €15. tot €175.p/m en meer..

Maar zelf toch niet zo handig?

Dan zijn er immers voldoende stoffeer bedrijven die dit voor je prima kunnen verzorgen maar kijk uit zoek een bedrijf dat ervaring heeft in stofferen van design meubelen.

Vraag bij het bedrijf of je vooraf eens een kijkje in hun stoffeer atelier mag nemen om zelf de kwaliteit van werken, en stofferen te kunnen beoordelen een zekerheid vooraf toch! neem dan direct een foto van de stoel en bank mee.

Vertel wat je wilt met je mooie design bank en stoel.

Dan zal een goede vakman je zeker van een advies voorzien en is een offerte aanvragen  altijd de moeite waard, prijs goed? dan is het wachten op je pronk stukken, plus nieuw behang passend in je interieur, en er volgt dan nog een spannende aangename tijd.

Wilt u meer informatie over het repareren of vernieuwen van uw zitmeubels? Dan kunt u contact opnemen met ons voor meer informatie en zelfs een vrijblijvende offerte aanvragen. Bezoek ons adres

Adres Kerkstraat 32A Didam. : tel 026-3119308.

: tel 026-3119308. direct een offerte 

Wij zijn actief bijv.in de onderstaande   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp,