Design Bank bekleding versleten oplossing Nu

Design Bank bekleding versleten oplossing Nu
Design Bank bekleding versleten oplossing Nu

Design Bank bekleding versleten oplossing Nu

In de vele woonkamers staat altijd wel een in stof gestoffeerde design bank uiteraard ook belangrijk voor een comfortabel zit of zo we graag willen een relax uurtje, maar ook een zitbank heeft geen eeuwig leven, versleten stof, door de tijd verkleurd, komt er altijd de vraag wat nu!

Is herstofferen de oplossing ? Toch een nieuwe bank waarom!

Een nieuwe bank! Waar kijken we naar.

Vanzelfsprekend ga je in eerste instantie op de stofkleur en de belijning of het meubeldesign af. Vergeet echter ook de praktische aspecten niet. Als je kinderen en/of huisdieren is de kans op vlekken en beschadigingen groter dan wanneer je die niet hebt. Je kunt dan denken aan een bankmodel waarover een hoes kan, een makkelijk afneembare hoes leren of een bank die bekleed is met een microfiber.=( Beter bij kat probleem) Ook een gegeven is de kleurkeuze.  stofkeuze  leuk maar! Voor jaren woonplezier toch beter een neutrale stof. vraag vraag een offerte. 

Maar ook 4 nadelen.

  • Hoge aankoop kosten.
  • Gehecht aan eigen bank.
  • Niet meer op maat gemaakt, geen prettig eigen zit comfort.

Wij stofferen met ervaring dagelijks vakkundig alle bekende modellen.

Modellen van de bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Harvink  Montis, Label,  Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Dan het voordeel van herbekleden

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van herbekleden spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekleding van bijv. De Ploeg, Romo, Kvadrat, enz.. kan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen bij Meubelstoffeerderij Didam op een rijtje:

Neem contact met ons op Enthousiast geraakt door de vele voordelen van het herstofferen en al helemaal van de service en kwaliteit van de werkzaamheden bij Meubelstoffeerderij Didam? Begrijpelijk, al vele tevreden klanten gingen u voor.

Neem dan ook een kijkje in ons assortiment aan materialen of bel ons direct voor een afspraak op: 026-3119308   vraag een offerte.     Wij werken vanuit ,Kerkstraat 32A Didam. maar bedienen ook geheel Nederland.

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   VelpRenkum   Westervoort meubel outlet

 Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum