Design bank versleten voordelig stofferen regio Renkum

Design bank versleten voordelig stofferen regio Renkum

Design bank versleten voordelig stofferen regio Renkum wilt laten stofferen plus herstofferen met prijs garantie hoeven wij u natuurlijk geen twee keer te zeggen. Een voordelige bankmeubelstoffering of stoel kost nogmaals al gauw 50/60 procent minder dan een zelfde bank of stoel te vervangen voor een compleet nieuw meubel. Bijkomend voordeel is, dat u in ieder geval zeker weet dat u van gestoffeerde meubels weer kunt genieten van  eigen vertrouwde zitcomfort.

Bank stof versleten voordelig stofferen regio Renkum
Design bank versleten voordelig stofferen regio Renkum

Uw vertrouwde bank laten stofferen blijft altijd uniek.

Het opnieuw laten stofferen in regio Renkum van uw vertrouwde unieke bank biedt talloze voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het comfort waar u al jaren van geniet. Vaak is de kwaliteit van het meubelstuk nog zodanig dat het aan de staat zetten absoluut niet nodig is. het herstofferen van ‘n design bank voor ‘n mooie prijs zal vertrouwd, maar ook vernieuwd, aanvoelen.

Prijs idee altijd nuttig toch!

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 en 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen maar altijd 40 tot 60% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Ook een vrijblijvende zie boven offerte form. met prijs garantie? u hoort spoedig van ons.

Wij stofferen met ervaring dagelijks vakkundig alle bekende modellen.

Modellen van de bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux, Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Harvink,  Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Dan het voordeel van stofferen in u regio.

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van her bekleden spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekleding van Bijv. De Ploeg, Romo, Kvadrat, enz…kan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen bij Meubelstoffeerderij Didam op een rijtje:

Neem contact met ons op Enthousiast geraakt door de vele voordelen van het herstofferen en al helemaal van de service en kwaliteit van de werkzaamheden bij Meubelstoffeerderij Didam. Begrijpelijk, al vele tevreden klanten gingen u voor.

Neem dan ook een kijkje in ons assortiment aan materialen of bel ons direct voor een afspraak op: 026-3119308  vraag een offerte.     Kerkstraat 32A Didam. , maar bedienen ook geheel Nederland

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp, Renkum

Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum