Herstofferen Design bank is Meer dan Slechts Een prijskaartje

Herstofferen Design bank is Meer dan Slechts Een prijskaartje
Herstofferen Design bank is Meer dan Slechts Een prijskaartje

Herstofferen Design bank is Meer dan Slechts Een prijskaartje

Ontdek waarom Meer Dan Slechts Een Prijskaartje

Welkom bij de Ronald van Maanen & Marco van Wessel waar we gespecialiseerd zijn in het herstofferen van design banken. Iedere design bank verdient de zorg en aandacht die ons team van ervaren vakmensen te bieden heeft. Of het nu gaat om een klassiek designstuk of een eigentijdse creatie, wij begrijpen dat elk meubel uniek is.

Waarom Kiezen Voor Onze Design Bank Herstoffering Service? REVIEWS

1. **Vakmanschap:**

Onze vakmensen zijn experts op het gebied van herstoffering en hebben oog voor detail. We streven naar perfectie in elk aspect van het herstoffering traject.

**Maatwerk:**

Elk designstuk is anders. Daarom bieden we op maat gemaakte herstoffering services om te voldoen aan jouw specifieke wensen en de esthetiek van jouw design bank te behouden. Offerte prijs bank stofferen

.3 **Kwaliteitsmaterialen:**

We werken alleen met hoogwaardige stoffen en materialen om duurzaamheid en een verfijnde uitstraling te garanderen. Je kunt kiezen uit meer dan 350 breed scala aan stoffen, waaronder luxe leder en eigentijdse stoffen.

4. **Behoud van Design:**

Onze herstoffering is ontworpen om de oorspronkelijke charme en vorm van jouw design bank te behouden. We begrijpen het belang van de unieke kenmerken die jouw meubel definiëren.

5** Herstofferen prijs voordeel**

Directe herstofferen korting bij Ronald van Maanen & Marco van Wessel   ong. 40tot 50% t.o.. van een nieuw bank /stoel aankoop. Bekleden van eetkamer stoel v/a € 75. Zitstoel, fauteuil v/a €350. bank v/a € 1025. afhankelijk van kwaliteit stof/leer.

Wij stofferen vakkundig alle bekende en onbekende merk modellen, met 100% C.B.M garantie.

Plan een consultatie om jouw wensen te bespreken

1**Hoe Werkt Het?**  Plan een consultatie om jouw wensen te bespreken en een nauwkeurige Contact schatting te ontvangen.

2. **Stof- en Materiaalkeuze:** Kies uit een uitgebreide selectie hoogwaardige stoffen  en materialen die passen bij jouw stijl en levensstijl.

3. **Vakmanschap in Actie:** Ons team begint met het zorgvuldig herstofferen van jouw design bank, met aandacht voor detail en precisie.

4. **Aflevering:** Geniet van jouw prachtig als nieuw gestoffeerde de winkel design bank in zijn vernieuwde glorie. Breng jouw design stoel  reparatie tot leven met de herstoffering service van Ronald van Maanen & Marco van Wessel.. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en ontdek hoe we jouw designstuk kunnen transformeren.

Ook herstofferen kan een tevreden goede oplossing zijn. Waarom!

De oplossing om de bank of stoel te vernieuwen? Herstofferen kan de voordeligste oplossing zijn! Zo is het lange zoeken naar een nieuwe geschikte bank met door u gewenste en vaak aangepaste zitcomfort niet nodig. Uw in bezit zijnde bank of stoel wordt geheel naar u wens vernieuwd. Scheelt een grote investering van wel 60% t.o. van een nieuwe aankoop. Stofferen in stof of leer van uw eigen keuze geeft u weer het prettige home gevoel in eigen interieur. Gratis nu eens prijs vragen  Contact

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen   

Wij verzorgen stofferingen haal en brengen door geheel Nederland.

Hebt u vragen over het stofferen of reparatie van uw meubelen, neem dan vrijblijvend contact op . Vraag offerte wij reageren snel!

Wij stofferen vakkundig alle bekende en onbekende merk modellen, met 3 jaar C.B.M garantie. 

Vraag direct een gratis goed advies, Ronald van Maanen & Marco van Wessel Tel. 026-3119308  Kerkstraat 32A Didam er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen. Vraag offerte.

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp, Renkum