Herstoffering Harvink bank met positief prijsverschil

Herstoffering Harvink bank met positief prijsverschil

Kwaliteit Bank uitkomst Harvink zijn het herstofferen meer dan waard.

Herstoffering Harvink bank uitkomst met positief prijsverschil is het beste alternatief. Een goede kwaliteit Harvink bank is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is. Het huisdier heeft zijn werk gedaan dus een stof gat, of er is net iets te vaak wijn over gegaan. Kies voor je geliefde stoel of harvink bank uitkomst herstofferen voor een nieuw leven. Wij de meubelstoffeerderijdidam stofferen alle meubels van bijv. Leolux, Artifort, e.v.a ook alle stof mallen zijn in ons bezit dus geen probleem.

Niet alleen de stof maar ook het binnen werk krijgt een herkeuring.

Herstoffering van een Harvink bank uitkomst meubelstoffeerderijdidam vervangt niet alleen bekleding van uw meubel, maar ook indien nodig de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn denk aan veren, kussens, enz. Uw bank of stoel stoffering wordt binnen 6 dagen door ons weer als nieuw bekleed met U keuze meubelbekleding bij u thuis afgeleverd met niet te vergeten onze 100% CBM-garantie, lees verder voor een kosten indicatie.

Herstofferen met een voor u prettig prijsverschil t.o.z van een nieuwe aankoop.

Herstofferen opnieuw bekleden is zeker de juiste en goede keuze voor mensen die erg aan hun bank gehecht zijn. Zo wel voor klassieke en moderne meubelen.Voor beide is het dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; Heb je een antieke stoel ? Of een design bank modern ? Beide mits van goede kwaliteit zijn het waard om te herstellen.Ook weg gezakte kussen vulling en zitcomfort herstellen we voor u.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 en 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit. Ook een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

En voor u budget is herstoffering altijd 40-60% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Mooi toch! U eerste aankoop was toch een kwalitatieve goede …. bank!

Ruime stof of leer keuze geen probleem met ons gratis advies     

Een keuze uit stof of leer zal ook voor u niet moeilijk zijn gezien onze ruime sortering van alle bekende merken.

We werken met vrijwel alle bekende stoffen o.a van Kvadrat, Gabriel, De Ploeg, Keymer, Reynaldo leer Ohmann.

Vraag direct een gratis goed advies  er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen. Vraag offerte. Adres Kerkstraat 32A Didam. : tel 026-3119308.

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   VelpRenkum   Westervoort meubel outlet

 Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum,