Klassieke Bank ingezakt herstellen regio Bemmel

 

Met de stoel bekleden  krijgt deze als  ware een nieuw leven.
Klassieke Bank ingezakt herstellen regio Bemmel

Klassieke Bank ingezakt herstellen regio Bemmel

Klassieke Bank ingezakt herstellen regio Bemmel U wilt uw bank, fauteuil of Stoel bekleden en herstellen ook in regio Bemmel graag de keus hebben uit een groot assortiment aan verschillende materialen. U kunt eigenlijk niet kiezen tussen leer of stof?  Wij kunnen u niet alleen adviseren welke materialen het beste bij u passen, maar u heeft bij ons ook nog eens een ruime keus. Naast ook een Stoel bekleden regio Bemmel kunnen wij ook uw bestaande meubels renoveren.

Het maakt zelfs niet eens uit of het uw eigen meubels zijn of dat uw bedrijf toe is aan nieuwe zitbanken. We kunnen namelijk niet alleen de particuliere markt van dienst zijn, maar ook zakelijke klanten zijn van harte welkom bij ons. Ook voor de kussens van uw caravan of boot, kunt u bij ons terecht. Wij maken namelijk zelfs kussenhoezen 

Met de bank bekleden krijgt deze een nieuw leven. Wel professioneel  bekleden door vakmensen met jaren lange ervaring.

Zoals ook eerder vermeld is het renoveren van uw meubilair niet voorbehouden aan alleen  consumenten. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij al een goede naam opgebouwd in de zakelijke sector. Dus ook voor een nieuwe uitstraling van uw meubelen in uw theater, overheid, horeca, schouwburg, woonsector of interieurbouwers. Door de meubels te herstofferen meubelstof/leer collectie. geven we uw interieur als het ware een nieuwe uitstraling. Ook  stoel bekleden  krijgt deze als  ware een nieuw leven. Maar hoeft u geen nieuwe meubels in huis te halen en die allemaal op elkaar af te stemmen.

Wij stofferen met ervaring dagelijks vakkundig alle klassieke  moderne bekende modellen.

Modellen van de bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen,Harvink Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Dan het voordeel van herbekleden

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van herbekleden spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekleding van bijv. De Ploeg, Romo, Kvadrat, enz.. kan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen  Contact .bij Meubelstoffeerderij Didam op een rijtje:

Neem contact met ons op Enthousiast geraakt door de vele voordelen van het herstofferen en al helemaal van de service en kwaliteit van de werkzaamheden bij Meubelstoffeerderij Didam? Begrijpelijk, al vele tevreden klanten gingen u voor.

Neem dan ook een kijkje in ons assortiment aan materialen of bel ons direct voor een afspraak op: 026-3119308  vraag een offerte.      Wij werken vanuit , Adres Kerkstraat 32A Didam. maar bedienen ook geheel Nederland.

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   VelpRenkum   Westervoort meubel outlet

 Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum