Bank B&B Italia budget vriendelijke herstoffering

Bank B&B Italia budget vriendelijke herstofferingBambolaKwaliteit bank B&B Italia is het herstofferen meer dan waard.

Bank B&B Italia budget vriendelijke herstoffering is het beste alternatief. Een goede kwaliteit B&B Italia bank is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is. Het huisdier heeft zijn werk gedaan dus een stof gat, of er is net iets te vaak wijn over gegaan. Kies voor je geliefde stoel of B&B Italia bank budget herstofferen voor een nieuw leven. Wij de meubelstoffeerderij didam stofferen alle meubels van bijv. Leolux, Artifort, e.v.a ook alle stof mallen zijn in ons bezit dus geen probleem.

Een herkeuring van alle onderdelen is de basis voor kwaliteit herstoffering

Bank B&B Italia budget vriendelijke herstoffering door meubelstoffeerderij Didam vervangt niet alleen bekleding van uw meubel, maar ook indien nodig de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn denk aan veren, kussens, enz. Uw bank of stoel stoffering wordt binnen 6 dagen door ons weer als nieuw bij u thuis afgeleverd met niet te vergeten onze 100% CBM-garantie, lees verder voor een kosten indicatie.

Mijn Zit bank Comfort veranderd snel wat Nu!

Herstofferen voor u prettig prijsverschil t.o. van een nieuwe aankoop.

Herstofferen is zeker de juiste en goede keuze voor mensen die erg aan hun bank gehecht zijn. Zo wel voor klassieke en moderne meubelen. Voor beide is het dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; Heb je een antieke stoel ? Of een design bank modern ? Beide mits van goede kwaliteit zijn het waard om te herstellen. Ook weg gezakte kussen vulling en zitcomfort herstellen we voor u.

Het stofferen in stof of leer van een stoel kan tussen de 370. en 950. euro kosten, bank ong. 850. en €1050. altijd afhankelijk van u wensen stof of leer en kwaliteit. Ook een  offerte en uw hoort spoedig van ons.

En voor u budget is herstoffering altijd 40-60% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Mooi toch! U eerste aankoop was toch een kwalitatieve goede …. bank! Bijv. model Hush, Indo, Harry, Charles, enz… al deze  B&B Italia modellen worden regelmatig door ons opnieuw gestoffeerd.

Bank her stoffering in Prov. Gelderland U stijl en zitcomfort

Ruime stof of leer keuze geen probleem met ons gratis advies     

Een keuze uit stof of leer zal ook voor u niet moeilijk zijn gezien onze ruime sortering van alle bekende merken.

We werken met vrijwel alle bekende stoffen o.a van Kvadrat, Gabriel, De Ploeg, Keymer, Reynaldo leer Ohmann.

Vraag direct een gratis goed advies, Ronald van Maanen & Marco van Wessel Tel. 026-3119308  Kerkstraat 32A Didam er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen. Vraag offerte.

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp, Renkum