Bank opnieuw stofferen ook in u regio

Bank opnieuw stofferen ook in u regioBank opnieuw stofferen in u regio met prijs garantie

We kennen het gevoel dat uw zitbank, die u al jaren tot tevredenheid gebruikt, toe is aan een nieuw jasje. Als meubelstoffeerder krijgen we dan toch vaak te maken met mensen, die een bank bekleden te duur vinden. Maar we kunnen u bank op nieuw stofferen met prijs garantie ook in u regio. Wat inhoud dat wanneer u met een eind prijs akkoord bent gegaan, niet als gebruikelijk bij andere de extra kosten Bijv. Als tijdens het werk blijkt dat er een gebroken zitting regel, veren, enz. gebroken zijn, worden deze niet aan u berekend.  Prijs is prijs dit is onze prijs garantie.

Herstofferen van een bank ook in u regio is zeker niet duur.

In verhouding met de aanschaf van nieuwe banken. U gaat uw inrichting aanpassen en de oude bekleding past niet meer in het nieuwe plaatje. De stoffering is wel echt nonchalant geworden en wellicht is er intussen behoefte aan een stevigere vulling? voor u ingezakte kussens? Onze meubelstoffeerderij didam biedt u vakkundig uw bank of stoel te laten herstofferen met prijs garantie.

Info linkjes

Ook interessant voor af te weten wat de nieuw prijs van uw kwaliteit bank nu zijn in een meubelzaak. Om vervolgens toch nog eens te overwegen u bank met prijs garantie te laten stofferen, iets wat we gezien het prijsverschil nu al kunnen weten!

En zal ook voor u herstoffering een interessant alternatief zijn. Voorbeeld prijs winkel bank ongeveer € 2750. herstoffering prijs zal ong €1380 dus een het verschil van  50% in uw voordeel. Dan is de keuze snel gemaakt toch!

Wat zijn dan voor ons de herstoffering kosten! 

Doordat de prijs van de stoel bekleden afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet direct mogelijk om een standaard prijs te noemen.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €600 en 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook een vrijblijvende offerte met prijs garantie? en u hoort spoedig van ons.

Voor de stoffering van alle meubels is de ervaring in huis.

Artifort  Leolux  Gelderland  B&B Italia  Rolf Benz  Cassina  De Sede  Harvink  Label  Te Linteloo  Montis  Schuitema  Poltrona Frau  Minotti  Jori  Georgetti  Koekoek  Van Maanen  Hofstede  Baan  Gispen

Onze stoffeerders hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Wilt u meer informatie over herstofferen stuur ons een mail Of bezoek onze showroom Wij zijn verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. met wel 450 stof en leer stalen ( alle merken) en maak kennis met de prachtige meubelstoffen.  Wilt u meubelen uit de twintiger of zestiger jaren bijv. Antieke stoel stofferen prijs of juist hedendaags laten herstofferen? . Vraag een offerte.

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp, Amersfoort  Doesburg, Doetinchem, Apeldoorn, Gorssel, Heelsum,  Renswoude, Zutphen, Renkum