Herstoffering Gelderland bank met positief prijsverschil

Herstoffering Gelderland bank met positief prijsverschil 6005 GelderlandKwaliteit Gelderland meubels zijn het herstofferen meer dan waard.

Herstoffering Gelderland bank met positief prijsverschil is het beste alternatief. Een goede kwaliteit Gelderland  bank is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is. Het huisdier heeft zijn werk gedaan dus een stof gat, of er is net iets te vaak wijn over gegaan. Kies voor je geliefde stoel of Gelderland bank herstofferen voor een nieuw leven. We stofferen  bijv. Leolux, Artifort, e.v.a ook alle stof mallen zijn in ons bezit dus geen probleem.

Niet alleen de stof maar ook het binnen werk krijgt een herkeuring.

Herstoffering van een Gelderland bank door meubelstoffeerderij Didam thans Ronald van Maanen & Marco van Wessel vervangt niet alleen bekleding van uw meubel, maar ook indien nodig de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn denk aan veren, kussens, enz. Uw bank of stoel stoffering  bekleed met U keuze meubelbekleding wordt binnen 6 dagen door ons weer als nieuw bij u thuis afgeleverd met niet te vergeten onze 100% CBM-garantie, lees verder voor een kostenindicatie.

Aanbieding Gelderland bank met korting herstofferen

Gelderland meubels met originele hoezen strips herstofferen

Herstofferen design bank meer dan alleen prijskaartje.

Herstofferen voor U positief prijsverschil 15% korting op stof/leer prijzen alle modellen met originele strips.

Bekende modellen zijn Gelderland, 4631,  5470,  5811,  6111,  5770,  6511,  6230,  1110,  6000,  6430,  6250, plus de andere.

Herstofferen met een voor u prettig prijsverschil t.o. van een nieuwe aankoop.

Herstofferen opnieuw bekleden is zeker de juiste en goede keuze voor mensen die erg aan hun bank gehecht zijn. Zo wel voor klassieke en moderne meubelen. Voor beide is het dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; Heb je een antieke stoel ? Of een design bank modern ? Beide mits van goede kwaliteit zijn het waard om te herstellen. Ook weg gezakte kussen vulling en zitcomfort herstellen we voor u.

Ook U bank/stoel Gelderland met korting herstofferen!

Wij voorzien bijv.  Gelderland 5811 van een nieuwe bankhoes met originele strips weer van een mooi nieuw jasje Van een uitstekende kwaliteit en een perfecte afwerking, waarom een nieuwe bank kopen als wij uw bank er weer als nieuw uit laten zien?

Stoffeerkosten altijd voordeliger korting 15% op alle stof /leer prijzen levering direct via ons stoffeerbedrijf zonder tussen handel als bijv. bij Gelderland winkeliers.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 en 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit .Ook een scherpe offerte  en uw hoort spoedig van ons.

En voor u budget is herstoffering altijd 40-60% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Mooi toch! U eerste aankoop was toch een kwalitatieve goede Gelderland bank! Marco van Wessel is jaren specialist in herstofferen van alle Gelderland design meubels budgetvriendelijk vraag u prijs.

Ruime stof of leer keuze geen probleem met ons gratis advies

Een keuze uit stof of leer zal ook voor u niet moeilijk zijn gezien onze ruime sortering van alle bekende merken.
We werken met vrijwel alle bekende stoffen o.a. van Kvadrat, Gabriel, De Ploeg, Keymer, Reynaldo leer Ohmann.

Vraag direct een gratis goed advies  Ronald van Maanen & Marco van Wessel

Adres Kerkstraat 32A Didam. : tel 026-3119308.

U scherpe offerte er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we in ons atelier zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen.

Wij zijn actief bijv.in de onderstaande   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp, Renkum

Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum,