Bank stoffeerder Marco voor ‘n mooie prijs

Bank stoffeerder Marco voor 'n mooie prijs
Bank stoffeerder Marco voor ‘n mooie prijs

Een af geschreven bank stofferen voor ‘n mooie prijs

Voor het bank stoffeerder Marco voor ‘n mooie prijs specialist op het gebied van alle meubel stoffering.  Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw moderne bank of uw klassieke stoel het blijft altijd uniek vakwerk voor beide is deze vakkennis met Marco bij meubelstoffeerderij didam ruim aanwezig met zeker te allen tijde een hoge kwaliteit. en niet te vergeten 100% C.B.M. garantie.

Uw vertrouwde bank laten stofferen blijft altijd uniek.

Het opnieuw laten stofferen van uw vertrouwde unieke bank biedt talloze voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het comfort waar u al jaren van geniet. Vaak is de kwaliteit van het meubelstuk nog zodanig dat het aan de staat zetten absoluut niet nodig is. het herstofferen van ‘n design bank voor ‘n mooie prijs zal vertrouwd, maar ook vernieuwd, aanvoelen.

Bank stoffeerder Marco voor ‘n mooie prijs

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 en 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen maar altijd 40 tot 60% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Ook een vrijblijvende offerte form. met prijs garantie? u hoort spoedig van ons.

Een goed advies over de vele stoffen of stoffeer mogelijkheden? Gratis vraag zie boven Marco.

Graag geven wij hier enkele antwoorden op vragen die ook voor u van belang kunnen zijn bijv. weggezakte zit vullingen? Een kwaliteit romp plus bruikbare materialen zoals bij alle bekende meubels hebben een lange levensduur dus goed voor het milieu. Zeker heeft daar bij ook u oude versleten bank iets vertrouwelijks dat u toch niet wilt missen?. Door een ruime keuze aan stoffen en leer bij ons (keuze uit wel 570 kleuren en dessins stoffen /leer van alle bekende merken als Romo de ploeg, kvadrat, enz..) is het altijd mogelijk in onze showroom   Kerkstraat 32A Didam. u persoonlijke unieke stof/leer keuze passend in uw eigen interieur samen te stellen. offerte form

Wij zijn actief bijv.in de onderstaande   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp, Renkum 

Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum