Bora Bora Leolux bank stof versleten nu herstofferen

Bora Bora Leolux bank stof versleten nu herstofferen
Bora Bora Leolux bank stof versleten nu herstofferen

Bora Bora Leolux bank stof versleten nu herstofferen

GEEF UW LEOLUX MEUBELEN EEN TWEEDE LEVEN  Leolux meubelen zijn zo geconstrueerd dat ze na een lang en comfortabel leven door herstoffering nog volop toekomst hebben.  

Leolux Bora Bora versleten stof  comfortabel herstofferen is nou net waar meubelstoffeerderij Didam erg bekwaam in is. Wij zijn niet voor niets al jarenlang een begrip in Didam en omgeving. Leolux comfortabel stofferen of restaureren zit in ons bloed en niet voor niets hebben we al vele tevreden klanten kunnen helpen.

Leolux meubelen comfortabel opnieuw stofferen goed voor uw portemonne 

Juist daarom laten slimme mensen deze Leolux bank bora bora  en andere Leolux modellen comfortabel herstofferen  door ons laten  stofferen. Ook andere merken.

Zodoende hebben we een grote groep klanten opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector. Wij zijn echter niet alleen zeer ervaren in  diversen merk meubelen opnieuw stofferen, maar zelfs uw versleten kussens kunt u aan ons toevertrouwen. Wie wil dit nu niet? U toch ook!  inclusief herstel binnenwerk wanneer nodig  altijd goedkoper ten opzichte een nieuwe aankoop. 

Bora Bora Leolux bank stof versleten nu herstofferen Dan het voordeel van herbekleden

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van herbekleden spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekleding van bijv. De Ploeg, Romo, Kvadrat, enz.. kan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen bij Meubelstoffeerderij Didam op een rijtje:

Kosten herstoffering vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Blijf genieten van uw vertrouwde merk meubelen!

Het mooiste is natuurlijk dat u door een vakkundige herstoffering  met de juiste stofkeuze zo lang mogelijk kunt blijven genieten van die mooie bank bijvoorbeeld die ook zo goed past bij de rest van uw interieur. 

Neem dan ook een kijkje in ons assortiment aan materialen of bel ons direct voor een afspraak op: 026-3119308  vraag een offerte.      Wij werken vanuit  Kerkstraat 32A Didam. maar bedienen ook geheel Nederland.

Wij zijn actief in de onderstaande REGIO’S   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   VelpRenkum   

 Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum