Bank stofferen goedkoop eigentijdse stoffen behoud design

Bank stofferen goedkoop eigentijdse stoffen behoud design
Bank stofferen goedkoop eigentijdse stoffen behoud design

Bank stofferen goedkoop eigentijdse stoffen behoud design

Altijd is het opnieuw stofferen van een design bank  40 tot 60% goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe bank, stoel of meubels. eigentijdse stoffen behoud design  zijn bij ons altijd een van de belangrijkste voorwaarden naar uw eigen smaak voor een prefecte vakbekwame voordelige  herstoffering Ook een interessante prijs?  Vraag offerte.

De kwaliteit bepaalt de kosten bank stofferen

Ook u bank versleten? Dan stofferen we deze altijd  voor u passende prijs We stofferen als geen ander door onze jaren lange ervaring deze meubels vakkundig en goedkoop. Bezit u een moderne of klassieke bank? maar is de stof versleten? Kussens ingezakt enz…dan is dit voor u bank stofferen meubelstoffeerderij Didam het juiste adres. We kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn.  Keuze uit honderden stoffen en vele soorten leer en bepaal hoe uw ‘nieuwe’ bank eruit komt te zien.

Direct profiteren her stoffeer korting 15 % op stof en leer prijzen. contact scherpe prijs 

Moderne design bank- kussens of hoezen bekleden. 

De constructie en de kussen materialen van een moderne design bank of klassieke stoel verschillen duidelijk en zijn van invloed voor een goede stoffering, is de bank zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig met of zonder het aanwezige gepatenteerde hoezensysteem opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie zodat het door u gewenste zitcomfort weer volledig kan worden terug gebracht. Met de garantie dat u nog vele jaren goed zit. Herstofferen design bank meer dan alleen prijskaartje.

Wat is voor een  bank stofferen goedkoop 

Doordat de prijs van de bank/stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk een standaard prijs te noemen. Toch hier u prijs indicatie.

Het stofferen in stof of leer van een stoel  v/a €75.  fauteuil v/a  €350. bank v/a € 1.025. kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook u bank stofferen goedkoop, een vrijblijvende offerte   scherpe prijs 

Wij stofferen vakkundig alle bekende en onbekende merk modellen, met 3 jaar C.B.M garantie.

U kunt bij ons Marco van Wessel goed terecht voor het herstofferen van meubels van bekende merken zoals Artifort, Leolux en Rolf Benz.,Montis,  Bloq, Label, Pode, Gelderland, Gispen, Linteloo, Pastoe, Vitra, B & B Italia,Harvink, Cassina, Minotti, Natuzzi, Schuitema, Jori. We kunnen deze kostbare meubels weer maken zoals zij waren toen u ze voor het eerst gekocht heeft.  Design bank stofferen goedkoop eigentijdse stoffen/leer

Ook  caravankussens ( alle merken) ingezakte bank kussens tot bankstel, we bekleden het allemaal. Zo hebben wij dan ook een uitgebreid en tevreden klantenkring opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector. Wanneer het aankomt op uw bank opnieuw bekleden of stoel bekleden, bent u bij ons aan een goed adres voor kwaliteit en service.

Bank bekleden, wij adviseren u graag met een keuze uit traditionele en moderne stoffen/leer

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn,  nietwaar? In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen van alle bekende merken waaruit u kunt kiezen.

Interesse? Heeft u interesse in het laten bekleden van uw bank? Neem dan contact op( of vraag direct een scherpe prijs )  met meubelstoffeerderij Didam   Bel 026-3119308  contact per mail  contactformulier  Wij werken vanuit  Kerkstraat 32A Didam. maar bedienen ook veel klanten in Nederland

Wij zijn actief bijv.in de onderstaande   Arnhem,   Bennekom,   Didam,   Driebergen,   Elst,   Huissen,   Nijmegen,    Oosterbeek,   Utrecht,   Westervoort,   Wageningen,   Velp,

Doesburg   Amersfoort  Apeldoorn  Doetinchem  Gorssel  Renswoude  Zutphen  Renkum  Driebergen

Bennekom  Heelsum,